zondag 30 oktober 2016

Geld verdienen, makkelijker dan u denkt

U wilt geld verdienen op internet? Mooi, dat hebben we dan gemeen. Ook ik had altijd maar één doel, hoe kan ik op het internet veel geld verdienen. In de loop der jaren heb ik talloze zaken geprobeerd, maar het grote geld bleef altijd uit. Maar dat is plotseling veranderd. En dan bedoel ik niet zomaar enkele euro’ s winst, nee, ik heb een manier gevonden waarop ik veel geld kan verdienen.


Handel in binaire opties

Nu vraagt u zichzelf ongetwijfeld af, wat heb je dan wel gevonden waarmee je zo goed geld verdienen kan. Ik zal het u vertellen. Dat is het feit dat iedereen tegenwoordig binaire opties kan verhandelen. "Binaire opties", u heeft er nog nooit van gehoord? Geen probleem, gewoon verder lezen. Een paar jaar geleden was de handel in binaire opties ook alleen nog maar weggelegd voor banken. Maar dat is nu veranderd. Iedereen ja werkelijk iedereen, kan tegenwoordig geld verdienen op deze miljoenenmarkt.


Geld verdienen op het internet

Maar laat u zich nu niet afschrikken. U hoeft echt geen beursanalist te zijn of gestudeerd te hebben. Nee, ik heb een strategie gevonden waarbij je bijna altijd goed zit en snel geld verdienen kan. Mij is het volstrekt egaal hoeveel de waarde van een aandeel of een munt stijgt of daalt. En het interesseert me evenmin of een bedrijf op winst of verlies staat. Dat alles kan me allemaal niet schelen, ik verdien altijd geld. De bedrijven interesseren me hoegenaamd niet, zoals ik al zei. Het enige wat ik moet weten: daalt de koers van een munt of aandeel of zal die koers in de komende minuten stijgen. Dat is alles wat me werkelijk interesseert.

Een strategie die altijd werkt

Maar nu zult u zeggen, hoe moet ik dat nu weten? Wel, dat kan ik u ook niet zeggen. Maar mijn strategie, een strategie die ik gedurende een lange periode getest heb, is heel simpel. Als een koers gedurende meer dan 30 minuten is gestegen, dan mag men men aannemen dat hij dat de volgende minuut ook zal doen. Daarmee zit u voor meer dan 90% altijd goed.

Vanaf nu kunt u meteen beginnen met geld verdienen, ongeacht waar u op dit moment mee bezig bent en ongeacht waar u zich bevindt. Hier in Nederland, in Italië of waar ook ter wereld. Alles wat u nodig heeft, is een pc, een laptop of een smartphone. Want met al deze apparaten, kan en zult u geld verdienen. Misschien ligt u wel op het strand en wilt u een paar euro verdienen. Pak simpelweg uw smartphone en het kan beginnen.


Wat moet u precies doen?

U heeft nog nooit gehoord van de mogelijkheid om met binaire opties geld te verdienen? Geen probleem. Want ik heb het in minder dan 10 minuten begrepen, dus u zult dat ook. Want er is eigenlijk niet zo veel wat u moet doen om geld te verdienen. U hoeft slechts een van twee knoppen te bedienen: put of call. Wat niets meer betekent dan omhoog of omlaag. Als u denkt dat een koers zal stijgen, klikt u op call. Denkt u dat een koers zal dalen, dan klikt u put. Heel simpel.

Nu een voorbeeld 

Als u denkt dat de AEX-index zal stijgen in de komende minuten, het maakt niet uit hoeveel, klik dan op call. Heeft u bijvoorbeeld 10 euro ingezet en u heeft gelijk, dan zijn die 10 euro aangegroeid tot 18 euro. Maar liefst 80% verdiend in een paar minuten tijd.

Dat is geweldig, maar wanneer weet ik nu, of een koers stijgt of daalt. Wel, er worden op internet talloze beschreven, sommige daarvan laten u bijna altijd winnen. En als het onverhoopt tóch een keer mis gaat, is dat geen probleem. Uw winst zal altijd hoger zijn dan het verlies.Specifieke tradingsignalen voor binaire opties

Eén belangrijke tip, die kan helpen bij het handelen in binaire opties, is om aandacht te besteden aan specifieke tradingsignalen. Veel indicatoren en tradingsignalen in de beurshandel, zijn gericht op de middellange of lange termijn. Bij de handel in binaire opties bieden die natuurlijk niet veel houvast. In plaats daarvan moet je je als dagtrader bedienen trends, indicatoren en signalen die interpretaties op zeer korte termijn toelaten. Concreet betekent dit dat het gaat om signalen die een goede indicatie bieden hoe zich een koers binnen de komende minuten zou kunnen ontwikkelen. Uitermate geschikt daarvoor zijn bijvoorbeeld zogenaamde candlesticks, welke behoren tot de klassieke chart-analyse.

Benut de kansen van social trading

Een zeer goed hulpmiddel bij de handel in binaire opties, is de mogelijkheid om de trades van andere handelaren te bekijken. Weliswaar biedt nog slechts een beperkt aantal binaire opties brokers deze social-trading aan, maar het aanbod daarvan zal in de toekomst zeker toenemen. Social trading is er in vele varianten, maar ze hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze beginners laten leren door het observeren van professionele handelaren. Zo laten zich soms uit de waargenomen transacties bruikbare strategieën afleiden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten